Lobomatic

VERKTYG FÖR ALLA ÄNDAMÅL

U
Dynamic Table Filter

Infästnig

Handverktyg

Skärande

Hylsor

Borrande & Sågande

Bits & tillbehör

Bevattning

 

 

+20 000 Artiklar

Produktion

Tillverkning i Sverige. Kundanpassade lösningar enligt ritning/önskemål. Problemanpassade lösningar, fritt framtagna för att lösa ett specifikt problem. Samt OEM och private label

SORTIMENT

+20.000 artiklar i sortimentet fördelat över ca 30 varugrupper. Verktyg för infästning, skärande verktyg, borrande & sågande verktyg samt handverktyg.

Lager

Utan lager, inga leveranser! På Lobomatic strävar vi efter att alltid ha varor hemma för omedelbar leverans, framförallt de udda och ovanliga artiklarna. Vi hjälper er att lösa era problem.

OM FÖRETAGET

Sedan 1982 har Lobomatic
försett återförsäljare i Sverige och norra Europa med verktyg av högsta kvalitet.

Idag kan vi så mycket mer än bara bits och vi på Lobomatic är stolta över det sortiment vi kan erbjuda våra kunder.

Vårt mål är att kunna leverera verktyg av högsta kvalitet för alla ändamål.

När ni handlar av Lobomatic skall ni aldrig behöva ifrågasätta kvalitén, varken på produkterna eller servicen.

Ovanligare Verktyg

Vi är inte bara kända för att ha ett unikt sortiment av produkter som sällan finns på andra lager; vi erbjuder också en särskild tjänst där vi specialtillverkade produkter helt enligt dina specifika behov. Från specialtillverkade hylsor till anpassade mejslar och ergonomiska T-grepp – vår expertis täcker ett brett spektrum av specialtillverkade artiklar.

Står du inför en utmaning eller har en specifik förfrågan som verkar omöjlig att uppfylla? Tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att försöka omvandla dina problem till lösningar och dina önskemål till verklighet. 

Special Tillverkning av verktyg

Vi har egen professionell tillverking av en mängd olika verktyg för en mängd olika ändamål. Allt från hylsor, mejslar, t-grepp och mer. Kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa er skapa det verktyget du letar efter. 

Ny Huvudkatalog av varor

Över 20 000 artiklar och 530 sidor fyllda med alla möjliga verktyg. Handverktyg för infästning, skärande verktyg, gängande verktyg och så mycket mer, inklusive bits, gängtappar och hylsor som kan vara svåra att hitta någon annanstans. Vi är säkra på att just ditt verktyg kan hittas någonstans bland dessa sidor.

Stegslipade spiralborr

Specialslipad borr med stegslipad spets för optimal kraftöverföring. Borrar snabbare än konventionella spiralborr med upp till 5 gånger längre livslängd. 3-plans slipat skaft gör att borret inte kan snurra i chucken. Självcentrerande spets gör att körnslag ej behövs….

Nya bitsförpackningar

Miniboxen. Lobomatic Minibox är en tunn och kompakt bitsförpackning med plats för 5 bits. Hängaren kan enkelt brytas loss för att ta mindre plats i fickan eller verktygslådan. Finns i tre olika utförande för bits i längderna; 25, 50 och 70 mm. Förpackningarna är perfekta för upphängning i butik.

Spirralborr rapid

Specialslipad spiralborr med självcentrerande W-spets. 3-plans slipat skaft gör att borret inte kan snurra i chucken. Minimalt med ”borrskägg”. Ett optimalt borr för handhållna maskiner. För legerat och olegerat stål, gjutgods, gjutjärn och segjärn.

Metrisk / Tum räknare 

SAE till metrisk
Metric to SAE Calculator

SÖK I KATALOG

Detta är en lösning för att underlätta sökandet i vår 500-sidiga katalog. Tanken är att ni ska kunna få hjälp med att hitta rätt sida i katalogen baserat på text. Sökfälten genererar en mängd förslag baserat på er sökning och även en länk som ni hittar på varje rad längst till höger. Länken bör leda er till rätt sida för artikeln, men vissa artiklar har en länk till liknande artiklar eftersom just denna artikel inte finns i katalogen.

Tips:

  • Dela upp ord istället för att skriva dem som sammansatta, exempelvis: "Gängtapp förlängare" istället för "Gängtappsförlängare", "Bits borr" istället för "Bitsborr" och "Metallborr lång" istället för "Långmetallborr" är bättre formationer än att skriva ihop orden. Använd singular istället för plural: "Metallborr" är bättre än "Metallborrar" och "Gängtapp" är bättre än "Gängtappar".

  •  Använd singular istället för plural: "Metallborr" är bättre än "Metallborrar" och "Gängtapp" är bättre än "Gängtappar".

Om ni inte hittar det ni söker, prova vår produktsida där ni kan med bilder hitta saker ni letar efter, ifall sökfunktionen inte ger er de resultat ni önskar. Alternativt kan ni kontakta oss på mail@lobomatic.com eller 042-218111.

Vi är i ständig utveckling med sökfunktionen, en del buggar och fel existerar. Använd gärna bilderna på produktsidan som alternativ guide. Tack!

Utstickande Hylsor

 

Insex-alla

 

 

Insex-Hål

 

 

Insex-kula

 

 

Insex-Styrtapp

 

 

XZN

 

 

Torx-alla

 

 

Torx-hål

 

 

Plus-Hål

 

 

Torx Plus-hål

 

 

Ribe

 

 

Phillips

 

 

Pozidriv

 

 

Plus-Hål

 

 

Tri-Wing

 

 

Torq-Set

 

Välj Spår (T-grepp & Vinkelnyckel)

 

Insex-alla

 

 

Insex-hål

 

 

Insex-kula

 

 

Insex-tapp

 

 

XZN

 

 

Hylsa-Alla

 

 

Torx-alla

 

 

Torx-hål

 

 

Torx-kula

 

 

Plus-Hål

 

 

Ribe

 

 

Torx Invändig

 

Fyrkant

 

 

Trekant

 

Invändiga Hylsor

 

Sexkant

 

 

Invändig Torx & plus

 

 

Surface Drive

 

 

Tolvkant

 

 

Spline

 

 

Fyrkant

 

 

Trekant

 

 

Pinnbult

 

 

Bits-hållare

 

Utvändiga hylsor

Insex-alla
Insex-hål
Insex-kula
Insex-tapp
XZN
Torx-alla
Torx-hål
Plus-Hål
Plus-Hål
Ribe
Phillips-alla
Pozidriv
Rak/Spår
Triwing
Insex

Välj din mejsel

Välj Spår

Tapp

Hylsmejsel

Trekant

Oval

Spårmutter

Spanner

Insex-alla

Torx-alla

XZN

Phillips

Pozidriv

Robertsson

Ribe

Triwing

Torq-Set

Rak/Spår

Rampa

Typer av mejslar
Micromejsel
Bitsmejsel
Hylsmejsel
Diverse
Mejsel Set
Flexibla
Tapp-Mejslar
Displayer
ESD
1000 Volt (VDE)
Hylsmejsel
Slangklammer

Välj Gängning

Metriska

Britisk Standard

Amerikansk Standard

Företaget

Lobomatic AB är en tillverkare och grossist som tillhandahåller verktyg för alla ändamål. Våra verktyg säljs av järn- och bygghandeln samt specialföretag inom ett flertal olika branscher.   Sedan 1982 har Lobomatic försett återförsäljare i Sverige och norra Europa med verktyg av högsta kvalitet. Mycket har hänt under +40 år men kärnvärdet är oförändrat, att leverera verktyg av högsta kvalitet.   När ni som återförsäljare handlar av Lobomatic skall ni aldrig behöva ifrågasätta varken produkterna eller servicen.

+20 000

Artiklar

+1 000

Återförsäljare